Op zoek naar een activiteit voor een teamuitje? Dit zijn 4 van de leukste ideeën

leukste teamuitjes

Dat het organiseren van een leuk teamuitje zowel leuk als zinvol kan zijn, daarmee vertellen we natuurlijk niets nieuws. Hoe dan ook kan een teamuitje ervoor zorgen dat teamleden elkaar beter leren kennen of in de toekomst prettiger met elkaar samenwerken op het werk of op het sportveld. Ben je zelf de organisator van een teamuitje en is het de insteek om dit uitje vooral leuk te laten zijn? Lees verder om te weten wat vier van de leukste teamuitjes zijn.

Variant van ‘Wie is de mol?’

Het tv-programma ‘Wie is de mol?’ is zoals bekend al jarenlang een kijkcijferkanon. Maar wat als je zelf – al is het voor een dag – in een variant van dit mooie verschijnsel kunt spelen? Welnu, bij sommige aanbieders en organisatoren van teamuitjes is het daadwerkelijk mogelijk om een spel te spelen waarvan de insteek lijkt op die van het bekende programma op televisie.

GPS-tochten

Van een heel andere orde is het afleggen van een zogeheten GPS-tocht. Een dergelijke tocht, die je maakt aan de hand van GPS-apparatuur, kan zowel sportief, avontuurlijk als leerzaam zijn.

leukste teamuitjes

Workshop cocktails maken

Als je liever wat minder fysieke activiteit hebt, dan komen workshops al snel in aanmerking. Een van de leukste workshops is hierbij zonder twijfel die waar je leert cocktails te maken. Bij deze workshop leer je onder meer welke dranken en smaken bij elkaar passen. Zo leer je in een mum van tijd heerlijke cocktails te maken en weet je voortaan ook beter wat je moet bestellen in het café.

Equivalent van ‘Robinson Crusoe’

Is het de bedoeling om bij je uitje te werken aan de teambuilding, dan is een Robinson Crusoe uitje tenslotte uitermate geschikt. Hierbij dien je namelijk samen te werken om te kunnen ontsnappen van een (denkbeeldig) eiland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *